Espai pagès

Espai Pagès és un servei tècnic d’assessorament i acompanyament a les empreses i als nous emprenedors del sector agrari de la Baixa Tordera, i que té com a missió impulsar el sistema alimentari local en clau de proximitat i sostenibilitat.

Assessora’t

Coneix els serveis d’assessorament expert en tècniques de producció i maneig sostenibles, i els centres d’innovació i creació de coneixement del territori.

A la Baixa Tordera els pagesos disposen del servei d’assessorament tècnic que faciliten les Agrupacions de Defensa Vegetal (ADV’s). La més destacada és SELMAR, Federació que agrupa un total de 5 ADV’s.

Federació d’Agrupacions de Defensa Vegetal

Selmar es composa d’un equip de 5 tècnics (un per cada ADV) amb el reconeixement oficial com a Assessors en Gestió Integrada de Plagues (GIP). Actualment dona servei a 140 associats distribuïts per tot el territori català així com també a zones de Castelló i Osca. Es calcula que menys d’un 10% dels associats fa producció ecològica.

Selmar col·labora en projectes d’investigació liderats per l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA), per la Universitat de Barcelona (UB) i per la Fundació Miquel Agustí i en l’assessorament tècnic a la Cooperativa Conca de la Tordera de Palafolls així com al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i l’Ajuntament de Santa Susanna.

Contacte:
T. +34 629 76 41 34
selmar@federacioselmar.com
Santa Susanna

Agrupació de Defensa Vegetal que dona assessorament als pagesos del sector de l’horta.

Contacte:
T. 606 358 587
advhortallevant@gmail.com

Agrupació de Defensa Vegetal que dona assessorament als pagesos del sector de l’horta.

Contacte:
T. 627 444 153
xavier@progresgarbi.com

Informa’t

Ajuts per reactivar el teu negoci

Et posem en contacte amb les principals entitats gestores d’ajuts per a la modernització i innovació d’empreses del sector agroalimentari.

Forma’t

En aquest espai es posa a disposició de les petites empreses i persones emprenedores un servei d’informació de la oferta formativa en les àrees de producció, marketing, venda i innovació.

Promociona’t

‘Espai Agrari Baixa Tordera’, terra amb valors

Vols incorporar els valors de la marca Espai Agrari de la Baixa Tordera al teu projecte o a la teva empresa?

Promovem conjuntament els valors de Diversitat, Proximitat, Cultura pagesa i Sostenibilitat.

Enxarxa’t

A través del treball en xarxa i la organització conjunta d’esdeveniments i projectes, cerquem l’enfortiment i expansió del sector agroalimentari, en clau de proximitat i sostenibilitat.

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera té una llarga trajectòria en cooperativisme i treball associatiu!

Ets jove? Tens una idea de negoci?

Si avui, demà, o quan sigui, de manera digital o presencial, també vols més oportunitats per formar-te o trobar feina al sector agroalimentari, vine!

T’ajudem a trobar la formació que necessites, a buscar terres i t’acompanyem en el procés.

A més, si vols incorporar-te al sector agrari, i vols realitzar un cicle formatiu, podràs format al cicle formatiu en Producció Agrària Ecològica a Malgrat de Mar.

T. 937 653 312
www.iesmalgrat.cat
@formacioagrariamalgrat.cat
@pfiagropecuari_malgrat