Km 0

Aquí trobaràs tots els pagesos, restaurants, productes, receptes de l’EABT.

Cercador

  • Producte

Crema de carbassa i pastanaga

Comencem cuinant les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitzarem aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització

Amanida d’hivern amb ricotta

En primer lloc, treiem les fulles exteriors de 4 carxofes, les tornegem i les reservem en un bol amb aigua, llimona i julivert. Piquem finament

Carxofes al forn

Primer tallem el tronc de les carxofes i treiem les fulles de més enfora. Piquem les carxofes per dalt fins que quedin ben obertes. Després

Mussaca d’hivern

Primer de tot escalivem al forn una cabeça d’alls. La posem en una safata amb sal gruixuda i 3 claus durant 30-35 minuts a 220º.

Ofegat de faves i pèsols

Per començar, fonem una mica de greix en una olla en oli calent. Tot seguit hi afegim la cansalada, que ja hem de tenir salpebrada.

Bis amb mongetes del ganxet

Per començar, bullim la mongeta del ganxet amb l’alga dins 1,5 litres d’aigua mineral durant 45 minuts a l’olla de pressió i, un cop passat

Amanida de tardor

Primerament, per als tomàquets confitats, escaldem els tomàquets, en treiem la pell, els tallem a quarts i en treiem les llavors. Després hi empolsem sal

Flam de carbassa

Primer hem de bullir la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, traiem gairebé tota l’aigua i ho triturem ben

Impulsat pels municipis:

Tordera
Palafolls
Malgrat de Mar
Santa Susanna
Blanes

Amb el suport de:

2022

Copyright Espai Agrari Baixa Tordera. Política de protecció de dades. Avís Legal. Cookies.