Crema de carbassa i pastanaga
Comencem cuinant les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitzarem aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització
Aquí trobaràs tots els pagesos, restaurants, productes, receptes de l’EABT.
Comencem cuinant les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitzarem aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització
Primer de tot netegem els turbots retirant-ne els quatre lloms. Els fregim en una paella calenta, amb una mica de sal i un raig d’oli
En primer lloc, treiem les fulles exteriors de 4 carxofes, les tornegem i les reservem en un bol amb aigua, llimona i julivert. Piquem finament
Primer tallem el tronc de les carxofes i treiem les fulles de més enfora. Piquem les carxofes per dalt fins que quedin ben obertes. Després
Primer de tot escalivem al forn una cabeça d’alls. La posem en una safata amb sal gruixuda i 3 claus durant 30-35 minuts a 220º.
Per començar, fonem una mica de greix en una olla en oli calent. Tot seguit hi afegim la cansalada, que ja hem de tenir salpebrada.
Per començar, escalfem 2 c/s d’oli en una paella. Afegim les figues tallades per la meitat, el vinagre, la mel, sal i pebre. Després remenem
Primer escalivem els pebrots a la flama. Els pelem, els tallem a tires i els assaonem. Després hem de cobrir-los d’oli, afegint-hi el llorer i
Per començar, bullim la mongeta del ganxet amb l’alga dins 1,5 litres d’aigua mineral durant 45 minuts a l’olla de pressió i, un cop passat
Primerament, per als tomàquets confitats, escaldem els tomàquets, en treiem la pell, els tallem a quarts i en treiem les llavors. Després hi empolsem sal
Primer hem de bullir la carbassa tallada a daus en una olla amb aigua. Quan estigui tendra, traiem gairebé tota l’aigua i ho triturem ben