
Cal Cosinet
El meu marit Jordi i jo som el motor de Cal Cosinet. Descendents d’hostalers, ens vam conèixer treballant darrere la barra i així vam començar
Aquí trobaràs tots els pagesos, restaurants, productes, receptes de l’EABT.
El meu marit Jordi i jo som el motor de Cal Cosinet. Descendents d’hostalers, ens vam conèixer treballant darrere la barra i així vam començar
Fa més de 50 anys, els meu pares es dedicaven a elaborar i vendre el seu propi vi a la gent del poble quan van
Família de tradició hostalera, al Restaurant Ma Brasa vam obrir les portes el 2016 per oferir un concepte de restauració que unís la cuina tradicional
L’avi Facundo Sureda va deixar la vida de pagès el 1974 per muntar un restaurant al mas on havia treballat de masover. Als inicis hi
La meva germana i jo regentem avui el Restaurant Beltran 9, que el pare i l’oncle van inaugurar l’any 2000.Som la tercera generació d’una família
Amb una història que es remunta al segle XVI, la masia de Can Rosich ha crescut fins a incorporar piscina, allotjaments, restaurant i serveis pel
El 2 d’abril del 2001 el meu germà i jo ens vam llançar a l’aventura juntament amb la meva sogra, que prendria el comandament dels
Com a casa enlloc. Després de treballar a llocs com Hong Kong, Filipines o el Carib, el 2021 vaig tornar al poble, al barri, per
Fa 25 anys que el meu pare va obrir La Torreta. L’evolució natural per a una nissaga de pagesos que van decidir fer el pas
Situat al cor de Blanes, al costat del passeig del mar, on s’hi barreja el bullit de l’estiu amb el dia a dia d’un poble