Amanida de figues amb formatge de cabra i pernil

Proposa: Propoer.cat
Temporada: Agost-novembre

Ingredients:

500 g de figues
200 g de formatge de cabra fresc
150 g de pernil tallat fi
1 grapat de fulles d’espinacs tendres
1 grapadet d’ametlles o avellanes torrades i trinxades
fulles d’alfàbrega
3 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 cullerada sopera de mel
1 cullerada sopera de vinagre
sal i pebre

Preparació:

Per començar, escalfem 2 c/s d’oli en una paella. Afegim les figues tallades per la meitat, el vinagre, la mel, sal i pebre. Després remenem suaument durant 2 minuts i reservem.

Tot seguit muntem l’amanida amb les fulles d’espinacs tendres, les figues, el formatge esmicolat i el pernil tallat fi. Finalment, afegim l’alfàbrega picada, les ametlles o avellanes trinxades, oli, sal i pebre al gust.

Ingredients principals