Un restaurant que renaix, un projecte familiar i un hort propi que dona sentit a una cuina honesta i arrelada al territori.
Quan la braseria Cal Cosinet va reobrir les portes el desembre del 2020, feia anys que el local havia quedat en silenci. Però aquell hivern va tornar a arrencar gràcies a la dedicació d’una parella que coneix molt bé què vol dir treballar de cara al públic i cuidar un projecte amb les pròpies mans: el Jordi i la seva dona, descendents d’hostalers i apassionats de la gastronomia i la vida pagesa.
Es van conèixer treballant darrere la barra, i d’allà en van néixer dues històries que han avançat en paral·lel: la seva i el restaurant que avui gestionen plegats.
El projecte va arrencar en un moment complex, però des del primer dia van apostar per una cuina sincera, de producte i de proximitat, fidel a les seves arrels familiars i al territori que els envolta.

Si alguna cosa distingeix Cal Cosinet és la seva connexió directa amb la terra. Tenen hort propi, i això els permet portar a la taula producte fresc, collit al punt i amb tot el sabor de la temporada. Hortalisses, verdures i ingredients que passen gairebé directament de la terra als fogons.
Aquesta és la manera que tenen de donar a conèixer la pagesia també a través de la gastronomia, mostrant el valor del producte local amb plats que respecten la seva essència.
Cal Cosinet és, avui, un projecte viu que combina tradició, proximitat i passió pel territori. Una manera d’entendre la cuina que torna a posar al centre allò que sempre ha estat essencial: el bon producte i les persones que el cuiden.