Restaurant del Polígon: la cuina de proximitat al cor del polígon industrial

Restaurant del Polígon
Restaurant del Polígon

Fa més de vint anys que el Restaurant del Polígon de Malgrat de Mar aposta pels productes de la terra i el tracte familiar. Un establiment nascut de l’amor per la cuina i l’arrelament al territori, que avui és un punt de trobada per a treballadors i veïns de la zona.

El 2 d’abril del 2001, l’Eva Roca i el seu germà van decidir emprendre un projecte compartit amb la seva sogra, que es posaria al capdavant dels fogons del restaurant Can Polígon. La seva idea era clara: oferir productes de la família, productes de pagès.

Amb el temps, aquella aposta per la senzillesa i la proximitat s’ha convertit en un referent dins el polígon industrial, on treballadors i veïns hi fan parada per gaudir d’un esmorzar o un menú diari amb sabor de casa.

Mongeta del ganxet amb botifarra de perol

Més de 20 anys després, l’Eva i el seu germà continuen gestionant el restaurant amb la mateixa filosofia amb què van començar: oferir plats elaborats amb productes de qualitat, molts dels quals provenen de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i mantenir un tracte proper amb la clientela.

Can Polígon obre cada dia per esmorzars i dinars, i tanca els diumenges per descans.

COMPARTIR