Fa més de vint anys que el Restaurant del Polígon de Malgrat de Mar aposta pels productes de la terra i el tracte familiar. Un establiment nascut de l’amor per la cuina i l’arrelament al territori, que avui és un punt de trobada per a treballadors i veïns de la zona.
El 2 d’abril del 2001, l’Eva Roca i el seu germà van decidir emprendre un projecte compartit amb la seva sogra, que es posaria al capdavant dels fogons del restaurant Can Polígon. La seva idea era clara: oferir productes de la família, productes de pagès.
Amb el temps, aquella aposta per la senzillesa i la proximitat s’ha convertit en un referent dins el polígon industrial, on treballadors i veïns hi fan parada per gaudir d’un esmorzar o un menú diari amb sabor de casa.

Mongeta del ganxet amb botifarra de perol
Més de 20 anys després, l’Eva i el seu germà continuen gestionant el restaurant amb la mateixa filosofia amb què van començar: oferir plats elaborats amb productes de qualitat, molts dels quals provenen de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i mantenir un tracte proper amb la clientela.
Can Polígon obre cada dia per esmorzars i dinars, i tanca els diumenges per descans.