Serveis

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera dona servei a les persones, a les empreses i als centres educatius perquè puguin aprendre, conèixer i experimentar la cuina i alimentació saludable i sostenible, mitjançant un contacte directe amb la pagesia i altres professionals del sector agrari i alimentari.

L’Espai Agrari dona servei a:

Les persones

Oferim informació dels punts de venda acreditats per a la venda de producte conreat a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per la seva pagesia.
Oferim informació dels restaurants acreditats que ofereixen a la seva carta plats elaborats amb productes conreats a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per la seva pagesia.
Dissenyen i recopilem rutes de dificultat i paisatge divers per a que les persones de l’entorn puguin accedir i gaudir aquest territori de valor incalculable.

Empreses

Vols que els teus treballadors mengin de forma saludable i sostenible?

Innovem per adaptar la nostra alimentació a models alimentaris amb 0 emissions de carboni i amb criteris de proximitat o km0.
Dissenyem i impartim cursos i tallers adreçats als treballadors de les empreses per a millorar els seus hàbits alimentaris.
Dissenyem activitats personalitzades adreçades als equips de treball d’empreses en un entorn sa, saludable i sostenible.

Restaurants

Vols que el teu restaurant sigui de cuina km0?

Assessorem cuiners i professionals del món de la restauració en la implementació de la cuina km0 i de proximitat
Facilitem informació i establim xarxes de col·laboració entre el món de la restauració i la pagesia.

Centres educatius

Vols una escola que eduqui en el valor de l’alimentació sana, saludable i sostenible?

Disseny i organització de tallers, per a tots els nivells educatius, que poden incloure visites a l’espai agrari. L’objectiu és que els infants puguin experimentar amb el menjar, des del lloc on es produeix, fins al seu consum.

Operadors turístics

Vols disposar d’una oferta de turisme sostenible?

Podràs recórrer tota la Tordera, des del mar fins la muntanya i degustar una àmplia varietat de productes d’horta, carn i formatges de la Baixa Tordera, en els restaurants acreditats.
Coneix on neix el riu Tordera, visita el Castell de Palafolls originari del s. XII, passeja pels boscos de la Tordera, descobreix una de les hortes més fèrtils del país fins arribar al mar, acompanyat per guies del territori.

Subscriu-te al butlletí

Vols estar informat de les actuacions que s’impulsen des de l’Associació Espai Agrari Baixa Tordera? Subscriu-te i rebràs tota l’actualitat!