La nova iniciativa “Click and Collect” de El Mercat d’Abastaments de Blanes revoluciona la compra local

Instal·lació de 4 refrigeradors al Mercat de Mas Enlaire de Blanes - Ajuntament de Blanes

Una nova forma d’accedir als productes de proximitat. 

El Mercat d’Abastaments de Mas Enlaire de Blanes està introduint un servei innovador per millorar l’experiència i incentivar la compra de la comunitat local. A partir d’ara, els clients podran gaudir del servei “Click and Collect,” que ofereix una nova opció per adquirir productes frescos i de proximitat. Aquest servei incorpora quatre taquilles refrigerades instal·lades a l’entrada principal del recinte, a les escales d’accés.

L’ús d’aquest sistema és senzill: els clients fan una compra mínima de 15 € a les parades del mercat i poden guardar els seus productes a les taquilles refrigerades. Una característica interessant d’aquest servei és que les comandes poden ser compartides entre diferents parades, oferint als clients una àmplia gamma de productes de proximitat dins del mateix espai.

Procediment per fer la comanda al "Click and Collect" - @mercat_blanes
Procediment per fer la comanda al "Click and Collect" - @mercat_blanes

El Mercat d’Abastaments de Blanes ha implementat aquesta opció amb l’objectiu de millorar l’opció de compra per a aquells clients que no poden accedir al mercat durant l’horari habitual. Aquesta iniciativa també amplia els horaris d’accés als productes, ja que les comandes es poden fer de 9:00 a 11:00 del matí (o fins que les taquilles estiguin completes) i les pots anar a buscar durant un horari més extens. Les taquilles es mantindran obertes de dilluns a divendres fins a les 20:00 h i els dissabtes fins a les 15:45 h.

Amb el “Click and Collect,” el Mercat d’Abastaments de Blanes està apostant per millorar l’experiència de compra dels seus clients. Aquest servei ofereix la comoditat de comprar productes frescos amb horaris flexibles, ajudant a impulsar encara més la compra de proximitat. El “Click and Collect” és una opció emocionant que promet canviar la forma en què la comunitat local fa les seves compres. Si la iniciativa té una bona rebuda, es preveu instal·lar-ne més.

COMPARTIR