Les guanyadores del sorteig de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera recullen els lots de productes a les agrobotigues de les cooperatives 

Lot de productes premiat de L'Espai Agrari de la Baixa Tordera
Lot de productes premiat de L'Espai Agrari de la Baixa Tordera

El passat mes de desembre a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera vam realitzar un sorteig de tres lots de productes per a tres guanyadors o guanyadores.

A L’Espai Agrari de la Baixa Tordera vam portar a terme un emocionant sorteig a través d’Instagram, oferint tres lots de productes locals de la zona com a premis. Aquesta iniciativa va ser un èxit rotund i va permetre que tres guanyadores poguessin gaudir dels deliciosos productes cultivats localment.

Les guanyadores, Montse M., Montse R., i Araceli A. van anar a recollir els seus premis a les agrobotigues, que incloïen una selecció variada de productes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. Aquesta iniciativa no hauria estat possible sense la col·laboració de les cooperatives del territori, que amb la seva tasca, fan que puguem disposar de productes frescos i de qualitat d’aquest espai agrari, i sobretot ens donen una oportunitat per donar suport a la pagesia local i el desenvolupament sostenible. 

Una de les guanyadores anant a buscar el lot premiat.

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera, té com a missió donar suport a l’activitat agrària, fent promoció de  l’alimentació de proximitat d’una de les hortes més productives del país. A través d’aquest sorteig, es va destacar la riquesa dels productes locals i es va fomentar la consciència sobre la importància de les iniciatives que impulsen el coneixement i la valorització dels recursos agraris locals.

Aquesta acció no només beneficia els guanyadors i les cooperatives, sinó que també contribueix al creixent interès per la producció local i sostenible. 

Des de L’Espai Agrari de la Baixa Tordera volem agrair a tots els qui van participar en el sorteig.  

COMPARTIR