Se celebra la primera assemblea de l’any de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera 

El dimarts 16 de gener de 2024 va tenir lloc l’assemblea de l’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera a Palafolls.

A la reunió hi van assistir els representants dels 5 ajuntaments (Blanes, Malgrat de Mar, Palafolls, Santa Susanna i Tordera) i també de la pagesia (Cooperativa Conca de la Tordera, Cooperativa Progrés Garbí, Agrària de la Baixa Tordera) i així com altres membres de consells agraris. 

Durant la trobada, es va fer una revisió de les activitats desenvolupades durant l’any 2023, destacant els èxits i identificant els punts de millora. A més, es va aprovar el pla de treball per al 2024, que continua i consolida moltes de les actuacions iniciades l’any anterior. També es van apuntar grans línies de treball a desenvolupar a mig termini, aprofitant la conjuntura del nou mandat de les administracions locals, que és una oportunitat per afrontar els grans reptes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.  Aquestes actuacions s’emmarquen dins del Pla de Gestió i Desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, amb l’objectiu de consolidar aquest territori com una de les zones agrícoles referents a nivell de Catalunya.

L’Associació, creada oficialment el 2022, consolida la seva tasca en la promoció i el suport a l’activitat agrària de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

COMPARTIR