Tanquem la preinscripció al Cicle de Producció Agroecològica amb 15 aspirants apassionats!

La diversitat d’interessos reflecteix un creixent compromís amb un futur sostenible

Estem contents d’anunciar, que s’ha tancat la preinscripció al Cicle de Producció Agroecològica amb un total de 15 preinscrits. Aquesta dada és una prova clara de l’interès i la motivació creixent per construir un futur més sostenible i respectuós pel medi ambient.

Dels 15 preinscrits, onze són nois i quatre són noies, demostrant la diversitat de gènere en l’interès per l’agroecologia. Aquesta participació variada aporta una àmplia gamma de perspectives i enriquirà significativament l’experiència educativa del cicle.

Nou dels participants provenen de municipis de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, incloent Tordera, Blanes, Palafolls i Malgrat. A més, quatre preinscrits vénen d’altres municipis del Maresme com Mataró, Sant Pol i Calella, mentre que els dos restants són de Barcelona i La Selva. Aquesta diversitat geogràfica reflecteix l’atractiu i la rellevància regional del cicle.

Els preinscrits també presenten una varietat en la seva formació prèvia: vuit venen d’estudiar l’ESO, tres d’altres cicles formatius i quatre del Pla de Formació i Inserció (PFI). Aquesta combinació de trajectòries educatives enriquirà la dinàmica de l’aula, permetent l’intercanvi d’experiències i coneixements diversos.

Ara, esperem el període de la matrícula, que es realitzarà en dues etapes: del 17 al 22 de juliol i del 2 al 6 de setembre. Assegureu-vos de revisar tots els detalls necessaris per a la matrícula a través del següent enllaç: https://agora.xtec.cat/iesmalgrat/.

COMPARTIR