Benvinguts a pagès: Descobreix l’EABT els dies 1 i 2 d’octubre

Durant un cap de setmana, els productors obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja i l’obrador. Foto: Horta Pla de Munt

L’oportunitat de descobrir què hi ha al darrere dels nostres aliments i omplir el rebost amb productes de proximitat!

Els propers dies 1 i 2 d’octubre se celebra la 7a edició de La Festa de Benvinguts a Pagès, una iniciativa pública nascuda l’any 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer el sector primari català. Durant un cap de setmana, els productors obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja i l’obrador, i ensenyar d’on ve i què hi ha al darrere dels nostres aliments.

L’oferta del cap de setmana es complementa amb altres accions complementàries que també fomenten la promoció del producte local i de proximitat amb descomptes en allotjaments, jornades especials en restauració i organització d’activitats accessòries.

Dins l’Espai Agrari de la Baixa Tordera podreu fer aquestes visites (cal fer una reserva prèvia):

Cooperativa Agrària Baixa Tordera

Dissabte 1 d’octubre: de 8:00 a 13:00
Diumenge 2 d’octubre: de 09:00 a 14:00

Camí Ral, 13. Tordera.

Degustació de productes agraris de Tordera acompanyada d’una explicació sobre la història del poble i la seva Cooperativa. A més, podreu comprar productes de productors locals i altres cooperatives de Catalunya.

Horta ecològica Pla de Munt

Dissabte 1 d’octubre: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00
Diumenge 2 d’octubre: de 10:00 a 14:00

Camí Pla de la Ginesta (Can Pla de Munt). Palafolls.

Visita guiada a les instal·lacions, on el visitant podrà descobrir els coms i els perquès de l’agricultura de proximitat, de temporada i ecològica. En acabar, serem convidats a un petit tastet dels productes ecològics conreats a la finca. Es podrà reservar també un brunch rural amb diferents opcions entre els 5 i els 20€, només disponible dissabte de 10:00 a 13:00.

Turisme Rural Can Rosich

Camí de la riera (Can Rosich). Santa Susanna.

S’ofereix un descompte del 10% en la reserva de dues nits, amb l’esmorzar de productes de proximitat inclòs.

Si sou productors, allotjaments, restaurants o organitzadors d’activitats, podeu encara inscriure-us per participar en l’edició 2022 de La Festa de Benvinguts a pagès!

És una gran oportunitat per descobrir com ens alimentem i omplir el rebost comprant al productor. No us ho perdeu!

La Festa de Benvinguts a Pagès 2022 se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre.
Imatge i edició: Benvinguts a Pagès

COMPARTIR