“Connecta amb la terra”: Nova senyalització de benvinguda a l’Espai Agrari Baixa Tordera

Una de les noves senyals de benvinguda de l'Espai Agrari Baixa Tordera
Una de les noves senyals de benvinguda de l'Espai Agrari Baixa Tordera

Les noves senyals de benvinguda de l’Espai Agrari Baixa Tordera que s’estan instal·lant informen que s’accedeix a un espai agrari gestionat 

L’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera ha iniciat la instal·lació d’un conjunt de senyals de benvinguda a l’Espai Agrari, repartides pels 5 municipis que en formen part.

Aquestes senyals, formades per plafons informatius i amb el lema “Connecta amb la Terra”, tenen per objectiu donar a conèixer a la ciutadania que s’accedeix a un espai agrari gestionat i transmetre, alhora, els valors d’aquest territori. En total s’instal·laran enguany 10 senyals, i aquesta acció forma part del pla d’actuació de l’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera.

Fer visible l’Espai Agrari de la Baixa Tordera a la ciutadania és una de les línies estratègiques del Pla de Gestió i Desenvolupament d’aquest espai agrari, i la instal·lació d’aquesta senyalització enforteix el vincle entre la ciutadania i el territori, i contribueix alhora a fer visible i valorar la tasca de la pagesia.

COMPARTIR