Identificar els productes de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera per donar més valor als productes locals

Patxi Uriz - Blanes
Patxi Uriz - Blanes

A l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, i d’acord amb el Pla de Gestió i Desenvolupament d’aquest territori, començarà pròximament la tasca de cercar aquells productors i productores que volen donar a conèixer que els seus productes són fets en aquest territori, identificant-los amb el distintiu de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

L’objectiu és transmetre als consumidors i a la ciutadania els valors associats als productes d’aquest espai agrari: proximitat, saber fer i professionalitat de la pagesia, qualitat, frescor, alimentació saludable, cura del territori, entre d’altres, i reforçar així el posicionament d’aquests productes als punts de venda i donar més eines a les empreses agràries per incrementar la seva rendibilitat.


El distintiu de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera es vol implantar també en punts de venda i restauració on els pagesos i pageses d’aquest espai agrari comercialitzen els seus productes.


Si ets productor/a de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera i estàs interessat a utilitzar el distintiu per als productes d’aquest territori, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon/ Whatsapp 666 54 17 28.

COMPARTIR