Jornada de portes obertes al CFGM en Producció Agroecològica!

Consulta aquí tota la informació sobre el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Producció Agroecològica de l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar. Foto: Patxi Uriz | Diputació de Barcelona

Consulta les dates de preinscripció i matrícula per al pròxim curs del CFGM en Producció Agroecològica a l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar

Estàs interessat en el món de la pagesia? El contacte amb la natura i aprendre a cultivar aliments? Vine a les jornades de portes obertes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Producció Agroecològica (20 de març) i descobreix tot el que t’ofereix aquesta opció formativa!

Amb aquests estudis aprendràs de manera teòrica i pràctica tot allò que necessites per a la producció i comercialització de productes agrícoles i ramaders ecològics en un format dual que inclou 1320 hores de formació al centre (entre l’aula i la finca agrària pròpia), 416 hores de pràctiques en una empresa i 264 hores que dedicaràs al teu Treball de Síntesi.

Consulta tota la informació necessària en aquest dossier i observa el dia a dia dels estudiants i els professors del CFGM en Producció Agroecològica al seu blog i a Instagram.

Si encara no ho tens clar, llegeix l’entrevista a Naiara Cervantes, antiga alumna del cicle, vine a les jornades de portes obertes el dia 20 de març i contacta amb l’Institut Ramon Turró i Darder!  

 

Dates:

  • 20 de març a les 19h: Jornada de portes obertes
  • Del 12 al 18 d’abril: Presentació de sol·licituds de l’alumnat amb continuïtat d’escolarització.
  • Del 9 al 15 de maig: Presentació de sol·licituds de la resta de l’alumnat.
  • Del 3 al 7 de juliol: Matrícula.

COMPARTIR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Jornada de portes obertes al CFGM en Producció Agroecològica!

COMPARTIR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Impulsat pels municipis:

Tordera
Palafolls
Malgrat de Mar
Santa Susanna
Blanes

Amb el suport de:

2023

Copyright Espai Agrari Baixa Tordera. Política de protecció de dades. Avís Legal. Cookies.