Comença un nou curs del CFGM en Producció Agroecològica a l’Institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar

Espai Agrari Baixa Tordera

Donem la benvinguda als nous alumnes del Cicle Formatiu en Producció Ecològica

9 alumnes, amb els que compartim amor per la terra, han començat aquest cicle formatiu en què aprendran, de manera teòrica i pràctica, el necessari per iniciar-se en els treballs agraris de producció i comercialització de productes agrícoles i ramaders ecològics.

 

Enguany, i per tal de seguir aprofundint en la innovació agrària, l’Institut està creant una parcel·la agroforestal, en el que s’hi plantaran arbres perennes compatibles amb cultius herbacis i ramaderia. 

 

D’altra banda, per al foment de la biodiversitat i la seva utilitat en la gestió de plagues i malalties, a la zona de l’oasi de papallones de l’IES s’ha fet una petita bassa naturalitzada amb plantes aquàtiques i una estructura de troncs per acollir fauna terrestre.

 

Estem molt content@s de donar la benvinguda a aquests nous 9 alumnes. La seva formació representa un pas crucial cap a la garantia d’un relleu generacional en l’agricultura local.

Si vols seguir el dia a dia dels estudiants i professors del CFGM en Producció Agroecològica visita el seu blog o el seu perfil d’Instagram

 

COMPARTIR