Servei gratuït d’informació i alertes agro-meteorològiques per a la pagesia de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera

Mapa de color del servei d'Alertes de Taiko Meteorologia

La informació en temps real del Servei d’Alertes Agro-meteorològiques facilita la presa de decisions de les explotacions agràries

 

Des del passat mes de juny l’Espai Agrari Baixa Tordera ofereix aquesta eina de forma pilot als pagesos i pageses de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera, amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions a l’explotació.

El servei consta de tres notificacions:

  • A través del butlletí diari s’envia la predicció a 5 dies vista. Els usuaris poden veure la predicció en el seu municipi i en els municipis que integren l’Espai Agrari amb una precisió de 72 hores, a través del servei App i Web.
  • Les alertes, que es poden rebre via Whatsapp, correu electrònic, l’app o el lloc web i proporciona alertes de fenòmens adversos configurades específicament per la zona de la Baixa Tordera. A l’alerta s’envia un mapa de colors amb la diferenciació, si escau, per a cada municipi que integra l’Espai Agrari.
  • Predicció a llarg termini: quinzenalment els i les usuari@s reben una notificació amb la predicció a tres setmanes vista. La precisió de la predicció de la primera setmana és més fiable. En la segona i tercera setmana s’hi veu representada la tendència amb l’evolució de la temperatura, els nivells de pluja estimats, …Tot això acompanyat de textos explicatius per tal de preveure possibles escenaris.
 
Predicció de la Baixa Tordera de Taiko Meteorologia

La inscripció al servei és en línia i gratuïta. Només cal inscriure’s mitjançant aquest enllaç.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb Marc Riera, tècnic de suport de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera (666 54 17 28).

COMPARTIR