L’Espai Agrari de la Baixa Tordera celebra la seva 3a assemblea del 2023

assemblea
Assemblea 2023 Espai Agrari de la Baixa Tordera

L’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera reuneix els municipis i les cooperatives agràries en la tercera assemblea del 2023

Els cinc municipis impulsors de l’Espai Agrari Baixa Tordera i les tres cooperatives agràries (La Conca de la Tordera, Progrés Garbí i Agrària la Baixa Tordera) es van reunir el 12 de setembre per celebrar la 3a assemblea ordinària d’enguany.

L’entitat està fent passos significatius dins el pla d’actuacions per al 2023. En la sessió els representants dels municipis i la pagesia de l’Associació varen compartir la informació actualitzada de les actuacions que s’estan desenvolupant a l’Espai Agrari des de la darrera assemblea, duta a terme al maig d’enguany. ​​

D’entre les actuacions realitzades, destaquen:

  • La contractació del disseny i instal·lació de senyals de benvinguda a l’Espai Agrari, que es preveu implantar enguany.
  • La represa de la dinamització de la comunicació digital a través dels canals socials, de la newsletter i del lloc web.
  • La proposta d’impuls d’un banc de terres i de l’obrador compartit, com a eines per dinamitzar l’activitat agrària al territori.

Aquesta tercera assemblea del 2023 ha demostrat clarament l’impuls i la dedicació de l’Associació Espai Agrari de la Baixa Tordera per avançar en la seva missió d’enfortir la comunitat agrària local.

COMPARTIR