La Balma: Menjar per emportar de proximitat

La Balma, menjar per emportar

Cuina de mercat per emportar amb productes locals de l’Espai Agrari Baixa Tordera.

La Bibiana i en Toni estan al capdavant d’aquest projecte que neix de la il·lusió d’oferir productes locals, preparats amb dedicació i cura.

Després d’haver estat un restaurant consolidat durant 10 anys, la pandèmia els va obligar a reinventar-se i canviar el seu concepte de negoci. No obstant això, tenien una cosa clara: seguir mantenint la seva essència i donar suport als productors locals.

Així va néixer “La Balma, menjar per emportar“, un nou concepte de cuina de mercat que tothom pot gaudir a casa seva.

En Toni cuinant a la Balma
En Toni cuinant a la Balma

Situat a la ciutat de Blanes, La Balma utilitza productes de l’Espai Agrari Baixa Tordera, on combinen la tradició amb la innovació. Els seus menús s’actualitzen cada setmana i treballen amb productes frescos i d’alta qualitat.

Però La Balma no es limita només a oferir plats per emportar, també preparen menús especials per a dinars i sopars d’empreses, fan tallers, i ofereixen un servei de xef a domicili.

Un dels plats de La Balma elaborat amb productes de proximitat

I per si no n’hi hagués prou, s’han pres molt seriosament el lema de “Renovar-se o morir”. És per això que actualment estan canviant d’ubicació per oferir una nova experiència de sabors i un format diferent al públic.

La Balma tornarà a obrir les seves portes l’1 de novembre a C/ Roig i Jalpí 5, molt a prop de la seva anterior ubicació. 

Et convidem a tastar els productes del mercat local i gaudir de la seva proposta culinària única.

COMPARTIR