La Cooperativa la Conca de la Tordera inaugura La Botiga i comença a organitzar tallers

L’ajuntament de Palafolls i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural van assistir a l’acte d’inauguració de La Botiga. Foto: Cooperativa la Conca de la Tordera

A l’antic Sindicat també s’hi ha celebrat la Castanyada

Després de gairebé cinc mesos en funcionament, la Cooperativa Agrària de la Conca de la Tordera de Palafolls va celebrar la reinauguració de La Botiga els passats 14 i 15 d’octubre.

L’acte institucional va comptar amb la presència de Francesc Alemany, alcalde de Palafolls, i Aleix Freixa, regidor de Medi Ambient, així com representants del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. A més, durant tot el cap de setmana, aquells clients que fessin una despesa mínima de 10 euros van ser convidats a un refrigeri i una degustació a càrrec d’Espinaler.

Vist l’èxit dels esdeveniments inauguratius, la Cooperativa no va dubtar en organitzar una festa amb motiu de la celebració de la Castanyada el dia 31 d’octubre, amb Castanyera i activitats infantils incloses.

Vist l’èxit del cap de setmana d’inauguració, la Cooperativa ha començat a organitzar altres festes, tallers i xerrades. Foto: Cooperativa la Conca de la Tordera

Des de la seva posada en marxa al mes de juny, a l’antic Sindicat de Palafolls s’hi pot trobar, a més de les fruites, verdures i hortalisses de temporada i proximitat produïdes pels pagesos de la Cooperativa, diversos espais temàtics: un celler a granel, una selecció de productes ecològics Veritas, un corner d’Espinaler i les seccions especials de flor ornamental, planta viva i mascotes.

Ara, al novembre, La Botiga començarà a organitzar tallers i xerrades oberts a tothom sobre temes diversos d’alimentació, jardineria i horticultura. El primer, el proper 18 de novembre, estarà enfocat a la cura de les defenses a través de l’alimentació i els remeis naturals. L’objectiu de la cooperativa és poder preparar aquest tipus d’esdeveniments amb assiduïtat els divendres a la tarda.

COMPARTIR