Novetats en el servei d’informació i d’alertes agro-meteorològiques per a la Baixa Tordera

El servei de Taikometeorologia incorpora millores al servei, perquè els usuaris i usuàries estiguin informats en tot moment!

El Servei Agrometeorològic de Taikometeorologia per a la Baixa Tordera ha introduït diverses millores per oferir una informació més precisa i accessible als pagesos i agricultors de la zona. Les novetats inclouen:

  • Enviament dels butlletins a tres dies vista a través del canal de difusió de WhatsApp els dilluns, dimecres i divendres. Aquesta iniciativa busca proporcionar prediccions detallades hora a hora, personalitzades per l’àrea de la Baixa Tordera, per facilitar la planificació diària de les activitats agrícoles.
  • El Re-anàlisi dels episodis d’alerta. Després que s’activi una alerta o es produeixi un fenomen extrem a la Baixa Tordera, es prepara un breu informe que descriu la situació meteorològica i proporciona dades numèriques de cada municipi o zona de l’espai agrari afectat. Aquesta mesura reforça el protocol dels avisos i ofereix transparència sobre la fiabilitat de les alertes meteorològiques.

A més, el servei continua oferint els butlletins diaris disponibles a cinc dies vista a la pàgina web i l’APP, així com les prediccions a llarg termini, actualitzades divendres quinzenalment. 

Aquest conjunt de millores té com a objectiu proporcionar a la pagesia de la Baixa Tordera les eines necessàries per gestionar de manera més eficaç les seves activitats agrícoles i adaptar-se millor als canvis meteorològics.

Inscriu-te al servei aquí

COMPARTIR