En una cassola fonda hi saltarem la cansalada fins que sigui ben rossa. Hi afegim 2 alls aixafats (amb pell) i 2 alls sense germinat tallats a quadradets. A més, hi afegirem la cúrcuma i el gingebre pelat i tallat a quadradets.
Tot seguit ho neguem tot amb el brou de pollastre i hi afegim la resta d’espècies (el cardamom, el pebre, el clau, i l’anís) i les ales ja salades. Sense que acabi d’arrencar el bull, farem una cocció d’una hora. Si se’ns evapora, hi afegim oli o més brou o una mica d’aigua. Les ales sempre haurien de quedar cobertes perquè no s’assequin.
Un cop ha passada l’hora, traiem totes les ales, les posem en una safata de forn amb paper sulfurat a la base i les posem 10 minuts a 200 graus al forn. Colem el brou que ens ha quedat el reduïm a la meitat.
Per últim, emplatem les aletes amb el brou reduït i una mica de bitxo, coriandre, ratlladura de llimona i julivert picat per sobre.