Turbot amb espinacs a la catalana

Proposa: Cuina.cat
Ingredient principal: Espinac
Temporada: Gener-desembre

Ingredients:

Per a 4 persones:
2 turbots de 500 g
250 g d’espinacs
2 cullerades de mel
50 g de fruita seca (ametlles, pinyons…)
oli d’oliva verge extra
50 g de prunes seques
sal
pebre negre

Preparació:

Primer de tot netegem els turbots retirant-ne els quatre lloms. Els fregim en una paella calenta, amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva. Quan siguin daurats, els retirem del foc i els reservem. A la mateixa paella, amb un raig d’oli d’oliva, saltem els espinacs i la fruita seca (pinyons, ametlles…). Quan els espinacs s’estovin, transcorreguts tot just 2 min, hi afegim les prunes, desossades i tallades a tires, i dues cullerades de mel. Per últim, servim els espinacs a la base del plat i els acompanyem dels lloms de turbot, salpebrats.

Impulsat pels municipis:

Tordera
Palafolls
Malgrat de Mar
Santa Susanna
Blanes

Amb el suport de:

2022

Copyright Espai Agrari Baixa Tordera. Política de protecció de dades. Avís Legal. Cookies.