Sopa de meló amb pernil

Proposa: CCMA Cuines
Ingredient principal: Meló
Temporada: Agost-octubre

Ingredients:

1 meló madur
1 coco verd
200 g d’aigua de coco
1 llima
300 g d’encenalls de pernil de gla
150 g de pinyons
una branca de farigola
unes fulles de menta

Preparació:

Primer de tot netegem, pelem i tallem el meló triant-te les parts més dolces. El tallem a daus i el posem dins d’un got americà. Anem triturant i a poc a poc hi afegim l’aigua de coco i hi tirem una mica de la carn del coco verd.

A continuació hi tirem el suc de mitja llima (hem de guardar una mica de ratlladura de la llima). En una paella sense oli hi saltem els pinyons, hi afegim una branca de farigola, un rajolí d’aigua i ho tapem. Movem tota l’estona fins que s’evapori l’aigua.

Finalment, servim la sopa amb el pernil, els pinyons i unes fulles de menta tallades per sobre i la ratlladura de llima que hem reservat.

Impulsat pels municipis:

Tordera
Palafolls
Malgrat de Mar
Santa Susanna
Blanes

Amb el suport de:

2022

Copyright Espai Agrari Baixa Tordera. Política de protecció de dades. Avís Legal. Cookies.