Arròs basmati i arròs salvatge fred amb pèsols, menta i rave

Proposa: Cuina.cat
Temporada: Tot l’any

Ingredients:

Per a 4 persones:
200 gr d’arròs basmati
100 gr d’arròs salvatge
200 gr de pèsols frescos (esbajocats)
120 gr de raves
½ porro
1 ceba de Figueres
2 tomàquets madurs
sal
pebre negre
el suc de 2 llimones
oli d’oliva verge extra
unes branques de menta fresca

Preparació:

Fem coure per separat l’arròs basmati i l’arròs salvatge, en aigua salada abundant, segons la informació del fabricant. El colem i el refresquem sota l’aigua de l’aixeta. Després escaldem els pèsols en aigua salada, uns 30 segons, i els posem en aigua gelada.

A continuació, pelem i eliminem les llavors dels tomàquets i els tallem a daus. Pelem també la ceba i la piquem; netegem el porro i el piquem. Rentem els raves i els tallem molt fins, amb una mandolina.

Per últim, barregem els arrossos amb els pèsols, la ceba, el porro i el tomàquet triturat. El salpebrem i ho amanim tot amb el suc de llimona i l’oli d’oliva. Acabem afegint les raves i unes fulletes de menta fresca.

Ingredients principals