Llom de bacallà amb pebrots confitats

Proposa: Cuina.cat
Temporada: Agost-octubre

Ingredients:

Per a 4 persones:
4 porcions de llom de bacallà remullat de 180 g
1 pebrot vermell de carn gruixuda
1 pebrot verd de carn gruixuda
1 pebrot groc de carn gruixuda
150 ml d’oli d’oliva
4 grans d’all
4 fulles de llorer petites
1 manat de porradell picat

Preparació:

Primer escalivem els pebrots a la flama. Els pelem, els tallem a tires i els assaonem. Després hem de cobrir-los d’oli, afegint-hi el llorer i els alls. Ho escalfem 1 h a 95 ºC (fins que no quedi gens d’aigua i l’oli estigui nítid), els escorrem i els reservem.

Després hem de tornar a escalfar l’oli a 80 ºC i submergir-hi el bacallà. El farem coure i el retirarem. Per acabar, emplatem els pebrots i el bacallà amb un polsim de porradell picat.

Ingredients principals