Crema de carbassa i pastanaga

Proposa: Veritas
Temporada: Gener-desembre

Ingredients:

250 g de carbassa
250 g de pastanaga
1 grapat de mongetes tendres
Aigua mineral
Llavors de sèsam negre
Cúrcuma
Pebre
Oli d’oliva verge extra
Sal

Preparació:

Comencem cuinant les verdures al vapor, empolvorades amb cúrcuma i una mica de pebre negre. Utilitzarem aigua mineral de bona qualitat, embotellada de baixa mineralització o filtrada. Una vegada cuinades les verdures, les triturem i en rectifiquem la consistència amb l’aigua de cocció fins a obtenir una crema suau. Ho assaonem al gust.

Després tallem les mongetes tendres molt fines i les escaldem en aigua bullent amb sal durant uns 20 segons. A continuació les refredem amb aigua amb gel per frenar la cocció. Finalment, servim la crema en bols i hi afegim un tros de mongeta tendra i unes quantes llavors de sèsam negre. Podem decorar-ho amb un rajolí d’oli d’oliva.

Ingredients principals