Felip Casas: “Produïm al voltant de 30 espècies diferents d’hortalisses i freguem les 900 varietats” 10 febrer 2022
Els calçots: un aliment d’hivern, dolç i suau que es planta a l’Espai Agrari de la Baixa Tordera 2 febrer 2022
Ramon Font: “La meva afició a les maquetes va començar amb figures vinculades a l’ofici de pagès” 19 gener 2022
Unió de Pagesos engega el projecte Terra Pagesa per apropar els aliments de Km0 a la ciutat 11 gener 2022
Els alumnes de Producció Agroecològica de Malgrat de Mar implementen franges florals pel control biològic de plagues 4 gener 2022
L’Espai Agrari de la Baixa Tordera recupera 8.000 quilos d’aliments sense sortida comercial durant el 2021 29 desembre 2021
La mongeta del ganxet: un llegum únic i autòcton de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera 21 desembre 2021
Una enquesta mostra l’alt interès pel medi ambient per part de la ciutadania de Palafolls 15 desembre 2021
Francesc Alemany: «L’Espai Agrari de la Baixa Tordera és un projecte estratègic de país» 16 novembre 2021
“Ser una cooperativa ens ha permès tenir més força comercialitzadora i ser més eficients” 2 novembre 2021
“Els nostres avantpassats no coneixien l’alimentació ultraprocessada i els anava molt millor” 16 octubre 2021